| Start | Om oss | Katterna | Kullar | Loggboken | Våra änglar |
Linje 

Första helgen i januari var det dags för utställning igen. Egentligen hade vi inte tänkt åka till Rasbo, men eftersom det eventuellt var lite "kuligheter" på gång så anmälde vi Zockan dit i alla fall.Åkte upp fredag förmiddag tillsammans med goda vännerna och på eftermiddagen parkerade fler goda vänner utanför utställningshallen :)

Zockans päls var inte i form....jag hade inte lyckats få bort fetsvansen och vi kämpade under fredagskvällen för att göra det bästa av det sämsta ;) Pälsen i övrigt kändes "sådär"... jag har inte kommit underfund med hur en mainecoon-päls ska showprepareras. Men det fick bära eller brista.
Dessutom är ju Zockan i en ganska känslig ålder och egentligen kanske han skulle vila från utställning just nu, men vi ville ändå visa upp honom. Han tyckte det var lite läskigt, men det gick bra ändå. Ex 1 och gick mot en snygg Sibirisk katt i NOMineringen, vilket sibiren vann. Vi var lika glada och nöjda över våran Zocka ändå!
Så träffade vi både nya och gamla vänner, vilket är superskoj! Härligt att vara med i utställnings-svängen igen med alla trevliga och hjälpsamma människor:)

Söndagen ställde vi inte ut själva, men var på plats för att heja fram kompisarnas Birma, Helmer. Han hade chansen att bli Supreme Premier, vilket han också blev!!!! Dessutom var han NOMinerad båda dagarna!! En riktig Snyggo! Stort GRATTIS till Helmer, Jörgen, Maria och uppfödarna Lena och Gert!

En fantastiskt trevlig helg! Tack alla inblandade!!


Helmer
SP S*Shenandoh´s Grand Eneldo MMIX
"Helmer"

Helmer
Yepp....numera Supreme Premier!!

Champagne
Gammelhusse, Gert korkar upp champagnen :)


Tillbaka till loggboken
Linje
Annica & Mats Skeppstedt Gästbok Mail
  ©Trizzirags 2014