| Start | Om oss | Katterna | Kullar | Loggboken | Våra änglar |
Linje 

Dags för utställning igen. Denna gången styrde vi mot Norrköping. Känns himla bra att åka och vara på plats utanför hallen redan på fredagen.
Zockan är fortfarande lite "tonåring" och bångstyrig även om han lugnat sig en hel del sedan senaste utställningen. Hallen var väl inte den bästa heller..... lite trångt vid domarborden och en "gångbro" en trappa upp där folk gick/sprang och det var flera katter som reagerade på det.
Eftersom jag tydligen har en förmåga att få fjärilar i magen (varför vet jag inte) när det drar ihop sig till bedömning, så fick Mats visa Zockan. Det gick superbra! Allt gick över förväntan.... Ex 1 (i konkurrens) och knep sedan NOMineringen!

I väntan på panelen fanns det många Ragdolls att beskåda då det var Breed BIS på raggisarna. Jättekul att så många anmält sig! Spännande Rag-panel innan "den vanliga" började.
När det var dags för juniorerna steg pulsen rejält och när Zockan fick första domarrösten hade jag hjärtflimmer ;) Tre röster fördelades sedan på två andra katter.....och resten gick till Zockan!!! Kunde inte fatta att han blivit Best In Show....Oj oj oj vad vi jublade!! Tack alla ni goa som var med och hejade och tack för alla grattisar! Vi är ju så stolta och glada över våran Zocka <3

Lördagkvällen firade vi i husbilen med ett par glas vin och lite gott att äta. Zockan, Donna och Molly firade med Dreamisar.... MUMS! Vi alla var ganska trötta, men det var inte lätt att somna ;)

Söndag förmiddag styrde vi hemåt igen. Stannade i Malmköping där goa vännerna Yvonne och Svenne har sin husvagn. Det var länge sedan vi sågs och vi fick oss lite fika och en trevlig pratstund innan vi fortsatte sista biten hem.

En alldeles fantastisk helg till ända.... Tack alla ni som delat den med oss!!


Zockan i bur
"Ja, ja.... kan vi gå hem nu?"

Softar
Trött efter dagens bravader softar Zockan i puffen han vunnit.

Pokal
Poserar fint med pokalen.

Snygging
Våran snygging <3

Pokal
Schysst godisskål! :)

Tillbaka till loggboken
Linje
Annica & Mats Skeppstedt Gästbok Mail
  ©Trizzirags 2014