| Start | Om oss | Katterna | Kullar | Loggboken | Våra änglar |
Linje


IC & PR S*Trizzirags Call Me Madonna
"Donna"
Rag n Född: 2005-05-07
Donna

Vår förstfödda i uppfödningen - Vår prinsessa!

Donna kunde vi inte skiljas ifrån, så blev kvar hos oss. Hon ären väldigt liten tjej och lite tunn i benstommen, men har fina kontraster, ögonfärg och pälskvalitet.

Donna trivdes aldrig som fertil, men efter kastrering så har hon hittat lugnet och nu mår hon toppen! Hon är söt som socker och det är hon som bestämmer här hemma!

Bilder Utställningsresultat

Linje
S*Trizzirags Montana Molly
"Molly"
Rag n04 Född: 2007-07-15
Molly

Vårat lilla yrväder - Vår clown!

Molly är dotter till Donna och hon fick stanna kvar hos oss när syskonen flyttade. Hon är alltid redo för bus och får hon inte med sig någon av de andra, så roar hon sig själv. "Full fart sparar tid" är lite av hennes motto, vill alltid ha lite action omkring sig. Emellanåt ligger Molly gärna i mattes knä och gosar.....men bara om hon har tid! :-)

Molly blev utställd som kattunge, men hon var inte så road så vi låter henne slippa den stressen.

Bilder Utställningsresultat

Linje

S*Maffialigan´s Rickon Stark
"Zockan"
MCO n0922 Född: 2014-04-25
Zockan

Vår första MCO - Vår busunge!

I många år har vi pratat om att skaffa en Maine Coon och nu är han äntligen här! Zockan är en social kille som vill vara i vår närhet mest hela tiden. Nyfiken och busig, men också så kelig och go.Han är så himla cool och väldigt trygg i sig själv. Vi har också hunnit med ett par utställningar med fantastiskt fina resultat!

Tack Vivi och Thomas för denna underbara kille!

Bilder Utställningsresultat

Linje

S*Maffialigan´s Zting
"Zixten"
MCO d0922 Född: 2015-03-23
Zixten

Vår andra MCO - Våran rödtott!

Vi upptäckte ganska snart att Zockan behövde en lillebror att busa med på "MCO-vis" och kanske var det ödet som avgjorde att det blev just Zixten till slut. Han är så mysig och go, vill gärna var med oss hela tiden. Vi är otroligt glada över vår fina rödtott! Han utvecklas fint och blir nog en stor kille han med så småningom. Zixten är utställd ett par gånger med fina bedömningar.

Tack Vivi och Thomas ännu en underbara kille!

Bilder Utställningsresultat
Linje
Annica & Mats Skeppstedt Gästbok Epost
  ©Trizzirags 2014